|
|
|
| Tajčika |
Standardni clan
 |
 |
09.studenog.2009
2 Poruka |
|
|
|
|
pOmOĆĆĆĆĆĆĆĆĆ MOLIM VAS =(
|
|
|
|
|
|
| Tajčika |
Standardni clan
 |
 |
09.studenog.2009
2 Poruka |
|
|
|
dali kod prvog spolnog odnosa boli i dali teče puno krvi kada muš. spolno organ prođe kroz djevičnjak???help....tnx <<3<y3<3 javascript:AddSmileyIcon(' ')
|
|
|
|
|
|
| osamljena |
Standardni clan
 |
 |
Primorsko - Goranska županija
25.studenog.2008
295 Poruka |
|
|
|
arialorangesize=2
Kod prvog spolnog odnosa uglavnom boli,zavisi koliko je dečko vješt.Krvi uvijek ima,negdje manje par kapi,a negdje jače.Nadam se da si koristila zaštitu!
------------- zbunjena
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
ma jok...
kažu da samo neke boli koji se ne opuste...
a ti popij litru rakije i ništa te neće boljeti...
jedino možda za 9.mjeseci...
u to se nebi mješao...
P.S.- ako se bojiš...,ima nas iskusnih...
------------- ...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...
|
|
|
|
|
|
| izraelac |
 |
Standardni clan
 |
 |
Splitsko - Dalmatinska županija
10.siječnja.2010
1 Poruka |
|
|
|
Ha ha ali poslin litre brlje ne treba joj prvi put jer se neće ni sitit di je bila možda dvi litre i bit će ok "ajme meni nije mi dobro"
------------- neka je život život i neka je sve u životu život.Samo da nas ne omete smrt,nebi bilo pošteno jer nismo gotovi.
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
i nema više poruka...
bit će da joj se dopalo pa niti više stigne pisati...
tako treba...
a tek kada otkrije još pokoju *stvar* i pozu...,neće joj biti ravne u čitavom selu...
------------- ...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...
|
|
|
|
|
|
| osamljena |
Standardni clan
 |
 |
Primorsko - Goranska županija
25.studenog.2008
295 Poruka |
|
|
|
Rijetko će se kojoj curi svidjeti prvi seks,jer prvi put stvarno nije za gušt i boli koliko god vama dečkima je to smješno, zato ne vjerujem ni da se ovoj curi svidjelo.
------------- zbunjena
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
Quote: Originally posted by osamljena on 11.siječnja.2010
Rijetko će se kojoj curi svidjeti prvi seks,jer prvi put stvarno nije za gušt i boli koliko god vama dečkima je to smješno, zato ne vjerujem ni da se ovoj curi svidjelo.
Niti malo se slažem sa tvojim komentarom.
Iako stoji (barem kako cure pričaju) da prvi ubod nije događaj za sjećanje,dosta djevojaka je reklo kako im to nije bilo traumatično iskustvo...
Tako da je to od osobe do osobe različito pa ne mora biti da ova djevojčica spada u kategoriju onih kojima će to biti iskustvo za zaboraviti...
|
|
|
|
|
|
| stela1000 |
 |
Standardni clan
 |
 |
Splitsko - Dalmatinska županija
13.prosinca.2005
310 Poruka |
|
|
|
|
prvi put je ne bas pretjerano zabavan,nimalo priblizan sceni viđenoj iz nekog filma u kojoj djevojka uziva (i sutradan ostaje trudna), i najcesce je bolan (gotovo uvijek).... pa,ipak, dosta cura je ostao u lijepom pamcenju i sjeca ga se s osmijehom na licu samo zahvaljujuci cinjenici da se desio s nekim posebnim. Stoga Tajicka, morat cu te razocarati i reci ti da nece bit bezbolno ali neka te tjesi to sto je to ona slatka bol :)
Na kraju zapamti - sve dok se plasis te vrste boli znaci da zapravo nisi dovoljno zrela za to ,stoga nemoj forsirati jer to je nesto sto trebas uciniti samo i iskljucivo ako osjecas i sigurna si da to zelis,ne zuri s tim jer je to nesto zbog cega bi se kasnije trebala osjecati ispunjenom a ne ocajnom!
...i sve ja imam samo kad si tu, a kad te nema samo ti mi ostajes...
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
ahhhh....,kak je to moja stelica lijepo sročila...
naprosto sam svr...(ovaj) uživao čitajući...
šalim se...,bravo stela...,tako se govori...
ponosan sam kako sam te naučio....
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
sunce moje...
nema tu pljuvanja...,nisam toliko vulgaran...
ako se ne slažem uvijek upalim brutalnost prilikom pisanja i to je to...
naravno milo moje da te to ne treba dirati...,ja stvarno sumnjam da postoje retardirani koje postovi po forumima diraju u stvarnom životu...
mene dirnu koji put po sredini analnog otvora ali ništa što se ne bi riješilo jednom velikom nuždom...
heh...,napišeš nešto i odmah te shvate ugroženim...
hvala na pitanju,zadovoljan sam svojim sexualnim životom...,i više nego zadovoljan...
a što se prvog puta tiče...,meni je bio dobar osjećaj...
nije da se žalim...
|
|
|
|
|
|
| tara36 |
Standardni clan
 |
 |
Karlovačka županija
18.siječnja.2010
1 Poruka |
|
|
|
malo boli,ak je dečko nježan bit ce sve ok.
------------- melly36
|
|
|
|
|
|
| Lolićka |
Standardni clan
 |
 |
Bosna i Hercegovina
01.ožujka.2010
2 Poruka |
|
|
|
|
Ako je sa posebnom osobom....tj ako je decko njezan prema tebi i ako te voli bol se zanemari....znam po sebi....
------------- Nista nije tesko ako se voli
|
|
|
|
|
|
| Ivica73 |
Standardni clan
 |
 |
Varaždinska županija
10.ožujka.2010
24 Poruka |
|
|
|
Quote: Originally posted by stela1000 on 12.siječnja.2010
prvi put je ne bas pretjerano zabavan,nimalo priblizan sceni viđenoj iz nekog filma u kojoj djevojka uziva (i sutradan ostaje trudna), i najcesce je bolan (gotovo uvijek).... pa,ipak, dosta cura je ostao u lijepom pamcenju i sjeca ga se s osmijehom na licu samo zahvaljujuci cinjenici da se desio s nekim posebnim. Stoga Tajicka, morat cu te razocarati i reci ti da nece bit bezbolno ali neka te tjesi to sto je to ona slatka bol :) Na kraju zapamti - sve dok se plasis te vrste boli znaci da zapravo nisi dovoljno zrela za to ,stoga nemoj forsirati jer to je nesto sto trebas uciniti samo i iskljucivo ako osjecas i sigurna si da to zelis,ne zuri s tim jer je to nesto zbog cega bi se kasnije trebala osjecati ispunjenom a ne ocajnom! <FONT color=#0000ff> <FONT color=#0000ff> <FONT color=#0000ff>...i sve ja imam samo kad si tu, a kad te nema samo ti mi ostajes...
|
|
|
|
Ne možete poslati poruku. Ovaj forum je zatvorio administrator ili niste logirani