|
|
|
| osamljena |
Standardni clan
 |
 |
Primorsko - Goranska županija
25.studenog.2008
295 Poruka |
|
|
|
Dolaze nam najljepši blagdani u godini,i s obzirom na recesiju i depresiju kako će te ih provesti.Zanima me dali će te moći potrošiti ko i prošle godine,tj kupiti kojekakve sitnice za Božić,uplatiti neko putovanje ili ste odlučili na svemu štediti?
Moje drugo pitanje se odnosi Božić,gdje po nekim istraživanjima se povećava broj samoubojstava i šta se dešava sa ljudima kad se odluče na takve ekstremne mjere?Zanima me mišljenje Forumaša.
------------- zbunjena
|
|
|
|
|
|
| glorija86 |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
16.studenog.2007
494 Poruka |
|
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
bit će kao i do sada neovisno o lokaciji...
kakva štednja,jedamput se živi...
ja neznam za nikoga tko se ubio za Božić a i da znam pozdravio bih tu odluku...
samo idioti mogu diči ruku na sebe i kao takvi ne zaslužuju živjeti...
a šta im se dešava u glavi?predpostavljam ali mi to nije važno...,mnogi sami zasluže ono što im se događa...
------------- ...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
a možda nam osamljena pokušava uputiti posljedni pozdrav pa gleda kako će izgledati epitaf na njenom spomeniku...
ma ajde osamljena...,sve će biti u redu...,reci ti nama što tebe tišti i bit će ti ti blagdani ljepši...
------------- ...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...
|
|
|
|
|
|
| osamljena |
Standardni clan
 |
 |
25.studenog.2008
295 Poruka |
|
|
|
Quote: Originally posted by stiv_cinik on 20.studenog.2009
a možda nam osamljena pokušava uputiti posljedni pozdrav pa gleda kako će izgledati epitaf na njenom spomeniku...
ma ajde osamljena...,sve će biti u redu...,reci ti nama što tebe tišti i bit će ti ti blagdani ljepši...
Otkud ti to da mene nešto tišti ?Htjela sam započeti samo neku drugu temu da se ne vrtimo oko istih.Nisam depresivan tip mada me neki put uhvati žuta minuta"Dosta sam vedra osoba
------------- zbunjena
|
|
|
|
|
|
| miny |
 |
Platinasti clan
 |
 |
Ostalo
30.listopada.2003
662 Poruka |
|
|
|
|
Ja cu biti negdje gdje ce se slaviti Sveta Misa, zelim zajedno sa Gospodinom uci u N.G.
Sto se tice ubojstava za Bozic, nisam cula niti jedan takav slucaj bas u to Milosno vrijeme, vrijeme radjanja Boga u obliku Covjeka! ... inace, ubojstvo ili samoubojstvo, bez obzira u kom vremenu se desavalo samo po sebi je grijeh, tako da vecina ljudi automatski zna sto to znaci i sto to donosi...ne bih sada iznosila neke torije...postoje ljudi i mnoge napisane knjige koje o tome govore...
osamljena zelim ti svako dobro ... i da izaberes najvedrije mjesto za docek N.G. ... mjesto gjde ces biti u cijelosti ispunjena i zadovoljna ... ˘ľ
------------- miny
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
s gospodinom...,kojim gospodinom?
nekim s puno love?
ili finih manira...,to su gospoda...
|
|
|
|
|
|
| stela1000 |
 |
Standardni clan
 |
 |
Splitsko - Dalmatinska županija
13.prosinca.2005
310 Poruka |
|
|
|
|
Blagdane cu i ove godine proslaviti uobicajeno, stedjeti necu a mislim da ce u tom tonu praznike provesti i ostali... ko je bio u recesiji i bit ce,ko nije ni nece...bez obzira sto je ova godina,kazu ekonomi, bila teza nego prijasnje... 
Sta se samoubojstava tiče, mislim da ljude vise pogađa blagdanska depresija nego konkretno samoubojstva jer je dokazano da su ljudi u ovom periodu godine skloniji depresiji (sto zbog racuna koji se u ovom periodu blagdana posebno gomilaju, sto zbog osamljenosti i sl)...
Bilo kako bilo, nikoga ne osuđujem ..pa tako ni ljude koji si odluce okoncati zivot (u biti ih zalim)..neki ih nazivaju kukavicama,a opet smatram da treba i hrabrosti za podici ruku na sebe tako da bi se o tome dalo raspravljati... Imam tu srecu da se nikad nisam susrela s tim kad je rijec o bliskoj mi osobi...
Kad bi samo svi znali biti mudri i shvatiti da nijedan problem nije dovoljno vrijedan da si oduzmemo zivot,svijet bi bio puno ljepsi... ali sto je,tu je... Rekao bi Žera- svako ima svoje razloge,i kad razlozi ne postoje...
...i sve ja imam samo kad si tu,a kad te nema samo ti mi ostajes...
|
|
|
|
|
|
| preetyeye |
 |
Platinasti clan
 |
 |
Osječko - Baranjska županija
30.prosinca.2003
1312 Poruka |
|
|
|
U recesiji sam godinama, jedino u čemu neoskudijevam, a čini se i najbitnije na kraju, jesu prijatelji.Sa njima ću provesti i njljepše blagdane u godini... A depresija?Da, iz nekog razloga, prema istraživanjima zaista kulminira u ovo vrijeme.I meni se događalo da budem sjetna...možda na kraju godine zbrajamo što smo htjeli a nismo mogli...što smo mogli a nismo htjeli...i što želimo a više možda nemamo vremena...tko zna... O Božiću me obično preplavljuju dvojaki osjećaji: s jedne strane mir a s druge sjeta... Ali zapravo znam da je život najljepši poklon i ne bih ga se odrekla...uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube, jel? xxxRED(RED)
------------- moja istina si ti...
|
|
|
|
|
|
| stiv_cinik |
 |
Standardni clan
 |
 |
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka |
|
|
|
Sretan Božić svima ma gdje bili i šta radili!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
| stela1000 |
 |
Standardni clan
 |
 |
Splitsko - Dalmatinska županija
13.prosinca.2005
310 Poruka |
|
|
|
|
Evo Stiv me preduhitrio... Pridruzit cu se njegovim zeljama premda nas jos par sati dijeli do Bozica... 
Neka vam svjetlo Kristova rođenja bude zvijezda vodilja kroz zivot,da vam se ostvare sve vase zelje a suze niz lice nek' vam krenu samo od srece ...Sretan Bozic svima zeli Stela!!!
... i sve ja imam samo kad si tu, a kad te nema samo ti mi ostajes...
|
|
|
|
|
|
| osamljena |
Standardni clan
 |
 |
25.studenog.2008
295 Poruka |
|
|
|
font=courierRed Svim dragim forumašima!
U TIJELU ZDRAVLJE, U DUŠI MIR,U MISLIMA RADOST U RADU USPJEH ,PUNO SREĆE I LIJEPIH SNOVA NEKA VAM DONESE BOŽIĆ I GODINA NOVA
------------- zbunjena
|
|
|
|
|
|
| Baloncic |
 |
Standardni clan
 |
 |
Osječko - Baranjska županija
15.siječnja.2010
2 Poruka |
|
|
|
evo i mene !!!
------------- *i love you*
|
|
|
|
|
|
| ptičica |
 |
Platinasti clan
 |
 |
15.travnja.2005
124 Poruka |
|
|
|
Sretna vam svima nova godina :D
------------- I will fly
|
|
|
|
Ne možete poslati poruku. Ovaj forum je zatvorio administrator ili niste logirani