tajnaveza.net Kucna stranica
tajnaveza.net

Dobro došli gost Registriraj se Prijava Traži forum Prikaži listu clanova foruma
 Svi forumi
  Društvo (Zakljucani Forum Zakljucani Forum)

Subjekt Tema: Božić i Nova god Odgovori Zapocni novu temu
Poruku poslao osamljena 20.studenog.2009 u 08:01 - IP prijavljen
Pogledaj osamljena's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao osamljena Traži   Citiraj osamljena Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
osamljena
Standardni clan
Standardni clan
Primorsko - Goranska županija
25.studenog.2008
295 Poruka
Dolaze nam najljepši blagdani u godini,i s obzirom na recesiju i depresiju kako će te ih provesti.Zanima me dali će te moći potrošiti ko i prošle godine,tj kupiti kojekakve sitnice za Božić,uplatiti neko putovanje ili ste odlučili na svemu štediti?
Moje drugo pitanje se odnosi Božić,gdje po nekim istraživanjima se povećava broj samoubojstava i šta se dešava sa ljudima kad se odluče na takve ekstremne mjere?Zanima me mišljenje Forumaša.

-------------
zbunjena

Poruku poslao glorija86 20.studenog.2009 u 12:49 - IP prijavljen
Pogledaj glorija86's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao glorija86 Traži   Citiraj glorija86 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
glorija86
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
16.studenog.2007
494 Poruka

A tko uopste rekao da sam ja prosle godine putovala i kupovala krpice, stinice , kod mene je recesija bila i prosle godine , al' sto se tice depresije eh tu nema krize, na nivou sam .

Osamljena nebrini ja se za ovaj Bozic necu ubit

Poruku poslao stiv_cinik 20.studenog.2009 u 12:52 - IP prijavljen
Pogledaj stiv_cinik's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao stiv_cinik Traži   Citiraj stiv_cinik Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
stiv_cinik
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka
bit će kao i do sada neovisno o lokaciji...

kakva štednja,jedamput se živi...

ja neznam za nikoga tko se ubio za Božić a i da znam pozdravio bih tu odluku...

samo idioti mogu diči ruku na sebe i kao takvi ne zaslužuju živjeti...

a šta im se dešava u glavi?predpostavljam ali mi to nije važno...,mnogi sami zasluže ono što im se događa...

-------------
...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...

Poruku poslao stiv_cinik 20.studenog.2009 u 12:54 - IP prijavljen
Pogledaj stiv_cinik's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao stiv_cinik Traži   Citiraj stiv_cinik Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
stiv_cinik
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka
a možda nam osamljena pokušava uputiti posljedni pozdrav pa gleda kako će izgledati epitaf na njenom spomeniku...

ma ajde osamljena...,sve će biti u redu...,reci ti nama što tebe tišti i bit će ti ti blagdani ljepši...

-------------
...ušao je tiho..,najtiše do sada..,pijan kao svinja..,spotaknuo se na noćnu posudu,udario glavom u radijator,slomio nogu...i probudio zmaja...te penetrirao u legendu..,kao SHAPTACH KOBILAMA...

Poruku poslao osamljena 20.studenog.2009 u 13:16 - IP prijavljen
Pogledaj osamljena's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao osamljena Traži   Citiraj osamljena Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
osamljena
Standardni clan
Standardni clan
25.studenog.2008
295 Poruka
Quote: Originally posted by stiv_cinik on 20.studenog.2009
a možda nam osamljena pokušava uputiti posljedni pozdrav pa gleda kako će izgledati epitaf na njenom spomeniku...

ma ajde osamljena...,sve će biti u redu...,reci ti nama što tebe tišti i bit će ti ti blagdani ljepši...

Otkud ti to da mene nešto tišti ?Htjela sam započeti samo neku drugu temu da se ne vrtimo oko istih.Nisam depresivan tip mada me neki put uhvati žuta minuta"Dosta sam vedra osoba

-------------
zbunjena

Poruku poslao miny 28.studenog.2009 u 11:37 - IP prijavljen
Pogledaj miny's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao miny Traži   Citiraj miny Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
miny
Platinasti clan
Platinasti clan
Ostalo
30.listopada.2003
662 Poruka

Ja cu biti negdje gdje ce se slaviti Sveta Misa, zelim zajedno sa Gospodinom uci u N.G.

Sto se tice ubojstava za Bozic, nisam cula niti jedan takav slucaj bas u to Milosno vrijeme, vrijeme radjanja Boga u obliku Covjeka! ... inace, ubojstvo ili samoubojstvo, bez obzira u kom vremenu se desavalo samo po sebi je grijeh, tako da vecina ljudi automatski zna sto to znaci i sto to donosi...ne bih sada iznosila neke torije...postoje ljudi i mnoge napisane knjige koje o tome govore...

osamljena zelim ti svako dobro ... i da izaberes najvedrije mjesto za docek N.G. ... mjesto gjde ces biti u cijelosti ispunjena i zadovoljna ... ˘ľ

-------------
miny

Poruku poslao stiv_cinik 28.studenog.2009 u 15:56 - IP prijavljen
stiv_cinik
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka

s gospodinom...,kojim gospodinom?

nekim s puno love?

ili finih manira...,to su gospoda...

-------------

Poruku poslao stela1000 22.prosinca.2009 u 22:43 - IP prijavljen
Pogledaj stela1000's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao stela1000 Traži   Citiraj stela1000 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
stela1000
Standardni clan
Standardni clan
Splitsko - Dalmatinska županija
13.prosinca.2005
310 Poruka

Blagdane cu i ove godine proslaviti uobicajeno, stedjeti necu a mislim da ce u tom tonu praznike provesti i ostali... ko je  bio u recesiji i bit ce,ko nije ni nece...bez obzira sto je ova godina,kazu ekonomi, bila teza nego prijasnje...

Sta se samoubojstava tiče, mislim da ljude vise pogađa blagdanska depresija nego konkretno samoubojstva jer je dokazano da su ljudi u ovom periodu godine skloniji depresiji (sto zbog racuna koji se u ovom periodu blagdana posebno gomilaju, sto zbog osamljenosti i sl)...

Bilo kako bilo, nikoga ne osuđujem ..pa tako ni ljude koji si odluce okoncati zivot (u biti ih zalim)..neki ih nazivaju kukavicama,a opet smatram da treba i hrabrosti za podici ruku na sebe tako da bi se o tome dalo raspravljati...  Imam tu srecu da se nikad nisam susrela s tim kad je rijec o bliskoj mi osobi...

Kad bi samo svi znali biti mudri i shvatiti da nijedan problem nije dovoljno vrijedan da si oduzmemo zivot,svijet bi bio puno ljepsi... ali sto je,tu je... Rekao bi Žera- svako ima svoje razloge,i kad razlozi ne postoje...

...i sve ja imam samo kad si tu,a kad te nema samo ti mi ostajes...

Poruku poslao preetyeye 23.prosinca.2009 u 10:37 - IP prijavljen
Pogledaj preetyeye's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao preetyeye Traži   Citiraj preetyeye Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
preetyeye
Platinasti clan
Platinasti clan
Osječko - Baranjska županija
30.prosinca.2003
1312 Poruka
U recesiji sam godinama, jedino u čemu neoskudijevam, a čini se i najbitnije na kraju, jesu prijatelji.Sa njima ću provesti i njljepše blagdane u godini... A depresija?Da, iz nekog razloga, prema istraživanjima zaista kulminira u ovo vrijeme.I meni se događalo da budem sjetna...možda na kraju godine zbrajamo što smo htjeli a nismo mogli...što smo mogli a nismo htjeli...i što želimo a više možda nemamo vremena...tko zna... O Božiću me obično preplavljuju dvojaki osjećaji: s jedne strane mir a s druge sjeta... Ali zapravo znam da je život najljepši poklon i ne bih ga se odrekla...uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube, jel? xxxRED(RED)

-------------
moja istina si ti...

Poruku poslao stiv_cinik 24.prosinca.2009 u 12:44 - IP prijavljen
stiv_cinik
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
25.studenog.2008
499 Poruka
Sretan Božić svima ma gdje bili i šta radili!!!!!!!

-------------

Poruku poslao stela1000 24.prosinca.2009 u 21:03 - IP prijavljen
Pogledaj stela1000's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao stela1000 Traži   Citiraj stela1000 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
stela1000
Standardni clan
Standardni clan
13.prosinca.2005
310 Poruka

Evo Stiv me preduhitrio... Pridruzit cu se njegovim zeljama premda nas jos par sati dijeli do Bozica...

Neka vam svjetlo Kristova rođenja bude zvijezda vodilja kroz zivot,da vam se ostvare sve vase zelje a suze niz lice nek' vam krenu samo od srece ...Sretan Bozic svima zeli Stela!!!

... i sve ja imam samo kad si tu, a kad te nema samo ti mi ostajes...

Poruku poslao osamljena 24.prosinca.2009 u 22:09 - IP prijavljen
osamljena
Standardni clan
Standardni clan
25.studenog.2008
295 Poruka
font=courierRed Svim dragim forumašima!
U TIJELU ZDRAVLJE, U DUŠI MIR,U MISLIMA RADOST U RADU USPJEH ,PUNO SREĆEI LIJEPIH SNOVA NEKA VAM DONESE BOŽIĆ I GODINA NOVA

-------------
zbunjena

Poruku poslao Baloncic 15.siječnja.2010 u 21:47 - IP prijavljen
Pogledaj Baloncic's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao Baloncic Traži   Citiraj Baloncic Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
Baloncic
Standardni clan
Standardni clan
Osječko - Baranjska županija
15.siječnja.2010
2 Poruka
evo i mene !!!

-------------
*i love you*

Poruku poslao stela1000 15.siječnja.2010 u 22:54 - IP prijavljen
stela1000
Standardni clan
Standardni clan
13.prosinca.2005
310 Poruka

ecce homo! 

... i sve ja imam samo kad si tu,a kad te nema samo ti mi ostajes...

Poruku poslao ptičica 26.veljače.2010 u 10:56 - IP prijavljen
Pogledaj ptičica's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao ptičica Traži   Citiraj ptičica Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
ptičica
Platinasti clan
Platinasti clan

15.travnja.2005
124 Poruka
Sretna vam svima nova godina :D

-------------
I will fly

Ne možete poslati poruku.
Ovaj forum je zatvorio administrator ili niste logirani

Idi na forum Zapocni novu temu
Verzija za printer Verzija za printer