tajnaveza.net Kucna stranica
tajnaveza.net

Dobro došli gost Registriraj se Prijava Traži forum Prikaži listu clanova foruma
 Svi forumi
  Romantika, ljubav... (Zakljucani Forum Zakljucani Forum)

Subjekt Tema: POMOZITE DA OBRADIJEM SVOJU LJUBAV Odgovori Zapocni novu temu
Poruku poslao ljubisa89 04.ožujka.2010 u 20:53 - IP prijavljen
Pogledaj ljubisa89's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao ljubisa89 Traži   Citiraj ljubisa89 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
ljubisa89
Standardni clan
Standardni clan

04.ožujka.2010
2 Poruka
13 APRILA MOJOJ DEVOJCI JE RODJENDAN...VEC DUZE VREME IMA ZELJU DA IMA ZLATNOG RETRIVERA...NJENI RODITELJI NISU U MOGUCNOSTI DA JOJ PRIUSTE TOG PRELEPOG PSA JER SE CENE KRECU OD 100 DO 150 EVRA...A STO JE JOS GORE NISAM NI JA MOLIM VAS ZA POMOG AKO NEKO IMA MALO STENE DO 6 MESECI STARO DA MI POKLONI KAKO BI MOGAO DA JE OBRADUJEM ZA RODJENDAN...ZNAM DA TAJ DAN NIKAD NE BI ZABORAVILA U ZIVOTU A I DA BI GA SIGURNO DOBRO CUVALA I PAZILA...U MOGUCNOSTI SAM DA DODJEM PO KUCE SAMO AKO SE VLASNIK NALAZI U BEOGRADU JER SAM ODATLE...POMOZITE MI AKO MOZETE UNAPRED HVALA....

Poruku poslao ljubisa89 06.ožujka.2010 u 18:47 - IP prijavljen
Pogledaj ljubisa89's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao ljubisa89 Traži   Citiraj ljubisa89 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
ljubisa89
Standardni clan
Standardni clan

04.ožujka.2010
2 Poruka
jel moguce da niko nemoze da mi pomogne... :(

Poruku poslao stela1000 06.ožujka.2010 u 20:46 - IP prijavljen
Pogledaj stela1000's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao stela1000 Traži   Citiraj stela1000 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
stela1000
Standardni clan
Standardni clan
Splitsko - Dalmatinska županija
13.prosinca.2005
310 Poruka

ljubisa...slatka ali nazalost nedovoljno prolazna fora...ljudi na ovom forumu uglavnom nisu osjecajni,stoga je mala vjerojatnost da ce netko imati stene... a s obzirom da oboje niste u zavidnoj financijskoj situaciji...mozda bi ti najbolje ipak bilo da joj zasad kupis retrivera u obliku plisane igracke i da joj uz to predlozis da zajedno pocnete stedjeti lovu,da biste si jednog dana nabavili tog slatkog i toliko zeljenog psica...

ako nista, ostat cete zajedno zbog obostranog interesa... good luck!

...i sve ja imam samo kad si tu, a kad te nema samo ti mi ostajes...

Poruku poslao maliplavi84 10.ožujka.2010 u 07:19 - IP prijavljen
Pogledaj maliplavi84's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao maliplavi84 Traži   Citiraj maliplavi84 Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
maliplavi84
Standardni clan
Standardni clan
SAD
04.srpnja.2007
23 Poruka

Ljubisa koliko imas para za stene sada?

Pozdrav

-------------
hmmmmmmmmmmmmmmmm

Poruku poslao Kyra 12.ožujka.2010 u 19:01 - IP prijavljen
Pogledaj Kyra's Profil Profil   Traži poruke koje je napisao Kyra Traži   Citiraj Kyra Citiraj   Pošalji privatnu poruku Pošalji poruku  
Kyra
Standardni clan
Standardni clan
Zagrebačka županija
19.studenog.2009
24 Poruka

Ljubiša, evo jedino kaj ti mogu ponuditi je koza od moje babe, još je mala pa ju se možda i može dresirati...mogu ti ju čak i poštom poslati, preporučeno da nemoraš dolaziti...

-------------
XXX

Ne možete poslati poruku.
Ovaj forum je zatvorio administrator ili niste logirani

Idi na forum Zapocni novu temu
Verzija za printer Verzija za printer